Monday
07.22.2019
10:34 PM
Video
...
...
...
Block title
Block title

...

Publisher

Main » Articles » My articles

Karika koja nedostaje
 
Istina o Darwinius maxillae, Ida:

1.Nije karika koja nedostaje ili prijelazni oblik.
2.Životinja je slicna lemuru.
3.To je dokaz koji obje strane mogu upotrijebiti da podupru svoja gledišta.
Evolucionisti kažu: To je još jedan dio u registru fosila.
Kreacionisti kažu: To je dokaz opceg potopa.
4.Ako je to «dokaz» evolucije onda nas dugo vremena znanstvenici lažu tvrdeci da je evolucija vec dokazana!
5.Ako je to karika koja nedostaje tada je to posljednji primjerak u lancu jer je ocito da taj primjerak nije imao djecu.
6.Vecina «ucenih» evolucionista razumiju istinu o Idi, ali ne obracaju pažnju na medijsku hajku tako dugo dok to ne donese pažnju na evolucionizam. Iako mediji navode krive cinjenice, bit je u tome da se nešto dešava i to je ono što se bitno.
7.To je cista senzacija, nešto slicno kao kad se «Djevica Marija» pojavila na komadu prepecenca.


Mi u stvari gledamo na ostatke fosila životinje koje je uginula. U clanku Stevea Connora u Independent News, Ida je navodno bila stara samo 9 mjeseci kad je uginula, pa nije imala vremena kroz svoj kratak život da ima mlade potomke! I to je karika koja nedostaje? Zbog razloga što nema svoje potomstvo, nemoguce je da ona bude karika. Ne može biti «karika». Pozdrav naivnome svijetu, mi cvrsto grabimo slamku pokušavajuci «konacno» dokazati evoluciju i potaknuti interes u prodaji karata muzeja kroz recesiju, depresiju, lošu ekonomiju ili što?

E sada, ja znam da ce se evolucionisti rugati na ovaj argument i reci da Ida predstavlja populaciju a ne pojedinca. Razumijem to. Kreacionisti ce to i pretpostaviti na temelju Pisma jer Biblija nam i govori da Bog «pusti životinje po svojim VRSTAMA»! Postanak 1:21, 24, 25. Što god da ta životinja predstavlja, lemura ili neku varijaciju lemura, ono nikad ne može «producirati» ništa drugo osim svoje VRSTE! To je ono što promatramo da se dešava danas, i moramo pretpostaviti da to vrijedi i za fosile koje pronalazimo.

Naravno da seminar Edenski vrt* najbolje govori o ideji prijelaznih oblika ali postoje i odlicne knjige koje takoder obraduju navedenu tematiku: Bones of Contention (Kosti rasprave) i Buried Alive (Živi zakopani). Obje knjige se mogu kupiti na www.drdino.com po vrlo povoljnim cijenama.


*Seminar Edenski vrt možete besplatno naruciti na postanak@gmail.com

Izvor: http://erichovind.blogspot.com/2009/05/no-children-but-still-missing-link.html
Category: My articles | Added by: Alan (06.09.2010) | Author: Alen Prstec E W
Views: 1841 | Comments: 1 | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0 Spam
1 Sachin  
Szia nem tudom e9rdekel e me9g a recept, Azt hizesm rf3zsa fe1nk ne9ven fut de nem tudom kiolvasni a re1pacse1lodott olajtf3l,Hozze1valok 2 toje1s2 ek cukor 8 ek lisztcsipet sf3 2.5 dl teja hozze1valf3kat kikeverni. A rf3zsa forme1t a forrf3 olajba me1rtom,azute1n hirtelen a te9szte1ba nyomom ( a felső re9szre ne folyf3n a te9szta) azute1n vissza az olajba, sze9pen lefordul rola, pf6rgf6sen kell vele dolgozni kfclf6mben mege9g.lecsepegtetem e9s vanilie1s cukorral meghintem.finom ropogf3s a csf6rf6ge9re hasonledt

Name *:
Email *:
Code *: